Lyxhotell Rom

Lyxhotell Rom. Den italienska huvudstaden Rom är ett perfekt resmål för svenska turister. Här finns mängder av attraktioner och sevärdheter. Rom är bland annat känt för Fontana di Trevi, Piazza di Spagna (Spanska trappan), Sixtinska kapellet och Colosseum. När du bokat din biljett till Rom är det hög tid att börja se sig om efter logi. Rom är en stad som kan erbjuda flertalet lyxhotell. För att vara säker på att få tag på ett rum på ett lyxhotell i Rom är det mycket viktigt att du är ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du besöker Den eviga staden under högsäsong.

>>> Vill du boka lyxhotell och välja mellan massvis av kvalitetshotell ?

När du letar efter lyxhotell i Rom så ska du dock inte nöja dig med första bästa alternativ. Jämför alltid flera olika alternativ. Håll också ögonen öppna ifall något av lyxhotellen i Rom har något aktuellt specialerbjudande. Ofta är det billigare om du stannar mer än en natt på lyxhotellet. Då sitter och letar efter lyxhotell i Rom framför datorn är det alltid bra att ha en karta över den italienska huvudstaden nära till hands. På så vis kan du se hur de olika lyxhotellen ligger i förhållande till sevärdheter, restauranger och shopping. Om du bilar ner till den italienska huvudstaden så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning. En färdanvisning från ditt hem till lyxhotellet i Rom kan du hitta på sajten Map24. Du ska dock alltid höra med ditt hotell angående parkeringsmöjligheter. Om inte hotellet kan erbjuda en parkering för gästerna så är det bra om du kollar upp vilka bevakade parkeringar i Rom som finns i närheten av det aktuella lyxhotellet.

Grand Hotel De La Minerve (Piazza Della Minerva 69) är ett lyxhotell i centrala Rom som ligger inrymt i en byggnad från 1600-talet. Hotellet har 135 gästrum som håller mycket hög klass. På Grand Hotel De La Minerve har haft många kända gäster genom åren, bland andra författarna Stendahl och George Sand. Lyxhotellet kan erbjuda sina gäster ett fräscht gym, men också mycket bra möteslokaler. Du når detta lyxhotell på telefonnummer +39 06 695 201. Ett annat lyxhotell i centrala Rom är Hotel Aldrovandi Palace (Via Ulisse Aldrovandi 15). Hotellet, som renoverades 2004, har 121 gästrum. Hotel Aldrovandi Palace kan erbjuda sina gäster alltifrån swimmingpool, finess center och fina möteslokaler, till en högklassig restaurang. Hotellet har också en trivsam porlbar där man kan slappna av efter en lång dag i den italienska huvudstaden. Du når det lyxiga Hotel Aldrovandi Palace på telefonnummer +39 06 32 16 126.

Grand Hotel Plaza (Via Del Corso 126) är ett lyxhotell i Rom som ligger endast 500 meter från Spanska trappan. Hotellet öppnade år 1860 och har sedan dess varit synonymt med lyx och flärd. Grand Hotel Plaza har 200 gästrum, varav flera av dessa har privata balkonger. En vistelse på detta lyxhotell är perfekt för dig som åker till Rom för att shoppa. Via Condotti, där du hittar plagg av designers som Gucci, Versace, Prada och Armani ligger mycket nära hotellet. Du når Grand Hotel Plaza på telefonnummer +39 06 679 8722. Hotel Lord Byron (Via De Notaris Giuseppe 5) är ett lyxhotell som ligger i de centrala delarna av den italienska huvudstaden. Hotellet, med sina 32 gästrum, är inrymt i en patriciervilla från 1930-talet och hotellet har en tydlig Art Deco-karaktär. Hotel Lord Byron har en mycket fin restaurang, möteslokaler och en trädgård på hotellets tak. Om du vill motionera under din vistelse på lyxhotellet Hotel Lord Byron så får du rabatt på ett närliggande finess center. Du når Hotel Lord Byron på telefonnummer +39 06 32 20 404

Ett mycket välkänt lyxhotell i Rom är Hotel d’Inghilterra (Via Bocca Di Leone 14). Hotellet ligger 50 meter från Via Condottis butiker och 200 meter från Spanska trappan. Hotel d’Inghilterra kan bland annat stoltsera med ett eget konstgalleri och en vacker trädgård. De 98 gästrummen på hotellet är rikligt dekorerad med antikviteter och barockspeglar. Lyxhotellet har också en mycket trevlig restaurang såväl som fina möteslokaler. Du når Hotel d’Inghilterra
på telefonnummer +39 06 69 98 11.