Lyxhotell Peking

Lyxhotell Peking. Den kinesiska huvudstaden Peking är mycket spännande att åka på semester till. Peking kan erbjuda mängder av attraktioner såsom den Förbjudna staden, Himmelska Fridens torg och Folkkongressen. Något utanför Peking ligger det Gamla- respektive det Nya sommarpalatset. Dessa palats uppfördes under Qingdynastin. Vidare är Peking mycket berömt för sin historiska arkitektur. Peking är värd för de Olympiska spelen år 2008. I miljonstaden Peking finns mängder av lyxhotell. Se dock till att vara ute i god tid när du ska boka ett rum på ett lyxhotell i Peking. Detta då staden är ett mycket populärt turistmål. Innan du bokar ska du alltid jämföra pris, läge och standard mellan flera olika lyxhotell i Peking. Håll också utkik efter aktuella erbjudande när du letar efter lyxhotell i Peking. Det kan exempelvis vara så att du får rabatt om du bokar en viss tid i förväg eller om du stannar på samma hotell mer än en natt.

>>> Vill du boka lyxhotell och välja mellan massvis av kvalitetshotell ?

När du sitter framför datorn och söker efter lyxhotell i Peking är det en god idé att vara försedd med en karta. På så vis får du en överblick över staden och kan se hur de aktuella lyxhotellen ligger i förhållande till sevärdheter, restauranger och shopping. Om du tänkt att hyra en bil under din vistelse i Peking är det mycket viktigt att du hör med hotellet om vilka parkeringsmöjligheter som finns. Har inte ditt hotell i Peking ett garage för sina gästers bilar, så ska du alltid kontrollera var du hittar det närmaste garaget i förhållande till hotellet.

JW Marriott Hotel Beijing (No. 83 Jianguo Road Chaoyang) ligger i de centrala delarna av jättestaden Peking. Några av de närliggande sevärdheterna är exempelvis den Förbjudna staden och Kinas Nationalmuseum. Lyxhotellets restaurang, CRU Steakhouse, serverar högklassig mat. Som gäst kan du också bada i swimmingpoolen eller träna på lyxhotellets finess center. JW Marriott Hotel Beijing har 20 våningar och kan erbjuda 549 gästrum och 39 sviter som är stilfullt inredda. För att komma direkt till lyxhotellet JW Marriott Hotel Beijing ringer du +86 10 5908 6688.

The Shangri-La Hotel Beijing (29 Zizhuyuan Road) är ett lyxigt hotell i Peking som ligger i staden finansdistrikt. Hotellet har 670 gästrum som samtliga kännetecknas av en lyxighet och en avskildhet. The Shangri-La Hotel Beijing kan också erbjuda sina gäster ett fullt utrustad finess center med en bastu, inomhuspool och massagebehandlingar. Lyxhotellet har också en trevlig restaurang. Vidare lämpar det sig utmärkt att förlägga en konferens på The Shangri-La Hotel Beijing, då hotellet kan erbjuda fina möteslokaler. Du når det lyxiga hotellet The Shangri-La Hotel Beijing på telefonnummer +86 10 68 41 22 11.

The Westin Beijing Financial Street (9B Financial Street) är också lyxhotell i Peking som ligger i stadens finanskvarter. Detta hotell på 26 våningar utstrålar onekligen lyx och flärd. De 486 gästrummen och sviterna är elegant inredda. Hotellet kan erbjuda en swimmingpool, gym och spa. Hotellet har inte bara en, utan sju restauranger. The Westin Beijing Financial Street kan också stoltsera med bra möteslokaler. För att komma direkt till lyxhotellet The Westin Beijing Financial Street ringer du +86 10 6606 8866.

The Ritz Carlton Beijing Downtown (83 A Jianguo Road) är ett centralt beläget lyxhotell i Peking. Hotellet kan bland annat stoltsera med en mycket fin italiensk restaurang, en hotellbar där det bjuds på underhållning varje kväll samt mycket stora möteslokaler och en gigantisk balsal. Rummen på The Ritz Carlton Beijing Downtown håller hög klass och de gäster som vill motionera under sin vistelse i Peking kan styra kosan mot hotellets swimmingpool eller gym. Du når lyxiga The Ritz Carlton Beijing Downtown på telefonnummer +86 10 5908 8888.

The Great Wall Sheraton Hotel (10 North Dong San Huan Road) är ett lyxhotell som ligger i de centrala delarna av Peking, inte långt från Kinas Internationella Utställningscenter. Hotell har 21 våningar och 827 högklassiga gästrum. På The Great Wall Sheraton Hotel har du alla möjligheter i världen att verkligen slappna av och njuta. Lyxhotellet är utrustat med en swimmingpool, bastu och gym. På lyxhotellets spa kan du välja mellan traditionella kinesiska behandlingar eller europeiska. The Great Wall Sheraton Hotel kan också stoltsera med flera restauranger. För direkt kontakt med The Great Wall Sheraton Hotel ringer du +86 10 650 556.