Lyxhotell Paris

Lyxhotell Paris. Den franska huvudstaden Paris lockar årligen ett stort antal turister från hela världen. I Paris finns mängder av sevärdheter, museer, teatrar och restauranger. Om du vill unna dig något verkligen extra under din vistelse i Paris kan du ta in på något av stadens lyxhotell. För att vara säker på att få ett rum på ett lyxhotell i Paris så ska du alltid vara ute i god tid med din bokning. Nöj dig inte med det första lyxhotellet i Paris som du hittar. Ta dig tid att jämföra flera lyxhotell i Paris. Håll också utkik efter aktuella erbjudanden.

>>> Vill du boka lyxhotell och välja mellan massvis av kvalitetshotell ?

Det lättaste sättet att bok ett lyxhotell i Paris är att göra det direkt online. Skulle du ha några övriga frågor så kan du naturligtvis ta kontakt direkt över telefon med det lyxhotell som du bokat in dig på. Du kommer inte ha några problem att göra dig förstådd på engelska om du inte skulle behärska det franska språket. När du tar in på ett lyxhotell i den franska huvudstaden Paris, så kanske det är föra att fira något speciellt. Det kan exempelvis vara en bröllopsresa eller någon som fyller jämt. Ju tidigare du talar om för det aktuella lyxhotell, angående de speciella önskemål ni kan ha i samband med detta, desto bättre.

Hôtel Ritz (Place Vendôme, 15) är ett lyxhotell beläget i centrala Paris. Hotellet kan onekligen erbjuda en service utöver det vanliga. Hôtel Ritz i Paris uppfördes år 1898 och står idag som en symbol för lyx och flärd. Rummen på hotellet är vackert utsmyckade och på Hôtel Ritz finns också en mycket fin restaurang. För direkt kontakt med Hôtel Ritz i Paris kan du ringa +33 1 4316 3030.

Four Seasons Hotel George V Paris (Avenue George V, 31) är ett annat klassiskt lyxhotell i Paris. Hotellet ligger centralt beläget ett stenkast från paradgatan Champs-Elysées. Four Seasons Hotel George V Paris är inrymt i ett åttavåningshus från 1928. Hotellet kan erbjuda 245 gästrum, alla unika. Många av rummen på lyxhotellet Four Seasons Hotel George V Paris har också terrasser med fantastisk utsikt över den franska huvudstaden. För direkt kontakt med Four Seasons Hotel George V Paris ringer du +33 1 4952 7000.

Hotel De Crillon (Place Concorde, 10) är ett lyxhotell beläget i hjärtat av Paris. Det världsberömda konstmuseet Louvren ligger endast fyra kvarter bort. Hotellet, som invigdes år 1908, har 147 gästrum och sviter. Den intilliggande restaurangen Les Ambassadeurs har förärats med en stjärna i Michelinguiden. Vidare kan Hotel De Crillon stoltsera med ett finess center som är öppet dygnet runt. Hotel De Crillon är ett bra alternativ för dig som är på affärsresa i Paris. På hotellet finns nämligen business center, med datorer, Internetuppkoppling och möjligheten att få olika sekreterararbeten utförda. För direkt kontakt med Hotel De Crillon i Paris ringer du +33 1 4471 1542.

Le Bristol (Rue du Faubourg Saint-Honoré, 112) är ett lyxhotell i de centrala delarna av Paris som byggdes 1924. Hotellet erbjuder en enastående service och kan också erbjuda sina gäster en fantastiskt fin restaurang med spännande rätter. Le Bristol är också ett perfekt alternativ för dig som vill sätta samman en något större middagsbjudning under din vistelse i Paris. För direkt kontakt med Le Bristol ringer du +33 1 5343 4300.

Plaza Athénée (Avenue Montaigne, 21) är ett klassiskt lyxhotell i Paris som byggdes år 1867. Hotellet renoverades dock 2006. Plaza Athénée läge innebär att du till fots når sevärdheter som Champs-Elysées och Eifeltornet. Hotellet anses vara ett av de finaste hotellen i världen och kan stoltsera med många celebriteter i liggaren. I anslutning till hotellet ligger också en restaurang som förärats hela tre stjärnor i Michelinguiden. För direkt med Plaza Athénée i Paris så ringer du +33 1 5367 6665.