Lyxhotell New York

Lyxhotell New York. Världsmetropolen New York är ett mycket populärt resmål för turister från hela världen. Här finns något att se för alla smaker, gammal som ung. Man beräknar att New York årligen tar emot omkring 40 miljoner amerikanska, såväl som utländska, turister. New York är ett internationellt center för alltifrån ekonomi och politik, till musik och mode. Det faktum att New Yorks har en population som till en tredjedel är född utanför USA:s gränser gör staden till en kulturell smältdegel.

>>> Vill du boka lyxhotell och välja mellan massvis av kvalitetshotell ?

När du bokat en flygresa till New York är det hög tid att se sig om efter hotell. I New York finns det flertalet lyxhotell. Då lyxhotellen i New York är mycket populära ska du se till att vara ute i god tid med din bokning. Nöj dig dock inte med första bästa alternativ. Avsätt istället tid till att jämföra flera olika lyxhotell utifrån aspekter som pris, läge och standard. Åker du till New York för att fira något speciellt, som en födelsedag eller bröllop, och du därmed har några speciella önskningar för hur exempelvis ditt rum ska vara dekorerat, är det alltid en god idé att meddela detta i samband med att du gör din bokning. Det enklaste sättet att boka in sig på ett lyxhotell i New York är att göra det direkt online. Skulle du ha några övriga frågor så ska du emellertid inte tveka att höra av dig till lyxhotellet direkt.

En av de absolut mest klassiska lyxhotellen i New York är The Plaza (Fifth Avenue at Central Park). Utsikten över Central Park och femte avenyn är magnifik. Hotellet byggdes 1907 och är uppfört i fransk renässansstil. The Plaza kan erbjuda sina gäster vackra rum och en service utöver det vanliga. På hotellet finns en fin restaurang, ett bra gym där hotellets gäster kan träna men också fina möteslokaler. Du når The Plaza i New York på telefonnummer +1 212 588 8000. The New York Palace (455 Madison Ave) är ett annat mycket lyxigt hotell i New York. Hotellet ligger nära St. Patrick’s Cathedral. Denna del av New York är välbesökt av turister då det här finns många attraktioner på en liten yta. The New York Palace kan erbjuda sina gäster en mycket fin service. Som gäst på hotellet har du tillgång till ett bra gym. Vidare inrymmer hotellet även en högklassig restaurang. Du når The New York Palace på telefonnummer +1 212 888 7000.

Ett annat mycket lyxigt hotell i New York är The Peninsula New York (700 Fifth Avenue). Hotellet byggdes 1905 och har genom årens lopp stått som en symbol för lyx och flärd. The Peninsula New York har en bar längs upp i huset där man har en härlig utsikt över Manhattan. The Peninsula Spa and Health Club erbjuder kurser i aerobics, pilates och yoga. Hotellet har också en inomhuspool. Vidare har The Peninsula New York stoltsera med mycket fina möteslokaler. Du når lyxhotellet The Peninsula New York på telefonnummer +1 212 956 2888. Trump International Hotel & Tower New York (1 Central Park W) är en av de lyxigaste hotellen i staden. Hotellet, som ligger precis vid Central Park, har en restaurang med ett mycket fint rykte. Här serveras utsökta delikatesser från det franska köket. Vidare har Trump International Hotel & Tower New York mycket generöst tilltagna möteslokaler. Du kan också motionera på hotellets fitness center och hämta nya krafter dess fina spa. Du når Trump International Hotel & Tower New York på telefonnummer +1 800 745 8883.

Loews Regency Hotel (540 Park Ave) är ett 19-våningarshotell som ligger på fashionabla Upper East Side, två kvarter från femte avenyn och Central Park. Hotellet kan erbjuda det mesta som man kan önska av en hotellvistelse. Här finns en fin restaurang, ett bra gym och fräscha möteslokaler. Vidare erbjuder hotellet en dygnetrunt-limousine service men också en frisör- och beauty salon. Hotellets mysigt flärdfulla karaktär gör att det är idealiskt för dig som letar efter en plats där romantiken kan spira. Du når det lyxiga Loews Regency Hotel på telefonnummer +1 212 759 4100.