Lyxhotell Madrid

Lyxhotell Madrid. Den spanska huvudstaden Madrid är en riktig turistmagnet. Till Madrids mest berömda sevärdheter hör Palacio Real de Madrid, Catedral de la Almudena, Paseo del Prado, Parque del Retiro och Plaza Monumental de las Ventas. När du bokat din flygbiljett till Madrid är det hög tid att se sig om efter lämpligt logi. Madrid är en stad som erbjuda flertalet lyxhotell. Lyxhotell kan vara ett perfekt alternativ för dig som åker till Madrid på bröllopsresa eller för att fira en födelsedag.

>>> Vill du boka lyxhotell och välja mellan massvis av kvalitetshotell ?

Om du vill vara säker på att få tag på ett rum på något av Madrids lyxhotell så ska du se till att vara ute i god tid med din bokning. Nöj dig dock inte med det första bästa du hittar. Ta dig istället tid att jämföra flera lyxhotell i Madrid utifrån pris, läge och standard. Håll också utkik efter aktuella erbjudanden.

Det enklaste sättet att boka in sig på ett lyxhotell i Madrid är att göra det direkt över Internet. När du letar efter lyxhotell i Madrid över Internet, kan är det en bra idé att vara försedd med en karta över den spanska huvudstaden. På så vis kan du se hur de olika lyxhotellen ligger i förhållande till sevärdheter, restauranger och shopping. Har du några övriga frågor så ska du dock inte tveka att höra av dig direkt till hotellet per telefon. Det är i regel inga problem om du inte behärskar spanska. Du klarar dig med engelska. I samband med att du genomför din bokning är det också mycket viktigt att du kontrollera vilka regler som gäller för en eventuell avbokning.

Hotel Ritz Madrid (Plaza de la Lealtad 5) är ett av den spanska huvudstadens allra mest kända lyxhotell. Hotellet, som erbjuder sina gäster en service utöver det vanliga, ligger centralt beläget i Madrid, mitt emot Museo del Prado. Hotel Ritz Madrid uppfördes år 1910 och när man går in i lobbyn slås man av hur pampigt hotellet är. Under en vistelse på Hotel Ritz Madrid har dock möjlighet att dinera på hotellets högklassiga restaurang. Vidare erbjuder hotellet sina gäster fina motionsmöjligheter. Du når det luxuösa Hotel Ritz Madrid på telefonnummer +34 917 016 767.

Det lyxiga Wellington Hotel (Velazquez 8) ligger i Madrids centrum, mitt emot Los Jardines del Buen Retiro. Hotellet kombinerar en traditionsenlig stil med moderna faciliteter. Wellington Hotel kan stoltsera med mycket uppskattad restaurang, där man bland annat kan prova på maträtter från Baskien. Vidare har Wellington Hotel flera fina möteslokaler. En av dessa, Duke of Wellington, har en kapacitet på upp till 250 personer. På hotellets hälsocenter kan du bland annat bada bastu, simma i swimmingpoolen och få massage. Du når Wellington Hotel i Madrid på telefonnummer +34 915 754 400.

ME Hotel Madrid (Plaza de Santa Ana 14) är ett lyxhotell som är beläget i närheten av Puerta del Sol. Hotellet erbjuder bland annat en trevlig restaurang, ett välutrustat gym och fräscha möteslokaler. Under en vistelse på lyxhotellet ME Hotel Madrid ska man också ta chansen att njuta av den fantastiska utsikten över Madrid från hotellets bar. Du når det lyxiga ME Hotel Madrid på telefonnummer +34 917 016 000.

Relais & Chateaux Orfila (Orfila, No. 6) är ett lyxhotell i Madrid som är inrymt i ett gammalt palats från 1800-talet. År 1990 gjordes palatset om till och hotell och har sedan dess varit synonymt med lyx och flärd. Gästrummen och sviterna på hotellet är vackert inredda. Relais & Chateaux Orfila kan också erbjuda sina gäster mycket fina möteslokaler och en bra restaurang. Du når lyxhotellet Relais & Chateaux Orfila på telefonnummer +34 917 027 770.