Lyxhotell Göteborg

Lyxhotell i Göteborg.

I Göteborg som är Sveriges näst största stad, finns det en rad olika lyxhotell där man kan njuta av förstklassig service, god mat och underbara hotellrum. Här nedan kan du läsa lite mer om olika hotell i Göteborg med fokus på lyxhotell i Göteborg.

>>> Vill du boka lyxhotell och välja mellan massvis av kvalitetshotell ?

Femstjärniga lyxhotell i Göteborg

  • Elite Plaza Hotel Göteborg (Första klass hotell beläget i centrala Göteborg med närhet till Avenyn, Göteborgsoperan, Scandinavium, shopping och restauranger)

Fyrstjärniga Lyxhotell i Göteborg

  • Radisson SAS Scandinavia Hotel ( Mitt i centrum vid Nordstan. Hotellet har 349 rum, konferenslokaler för upp till 450 personer)
  • Elite park avenue hotell (Elite Park Avenue Hotel, Ligger i hjärtat av Göteborg på stadens paradgata Avenyn med promenadavstånd till Svenska Mässan)
  • Clarion Collection Hotell Odin (Boutiquehotell inrymt i ett stilrent arkitektritat hus i nyfunkisstil, centralt beläget 150 m från centralstationen)

Det finns även en upsjö av fyrstjärniga hotell i Göteborg samt trestjärniga hotell, men här har vi valt ut de lyxhotell i Göteborg som är hetast och lyxigast för att hjälpa dig som verkligen vill njuta av lyxhotell i Göteborg på din semester eller affärsresa.