Lyxhotell Barcelona

Lyxhotell Barcelona. Barcelona är Spaniens näst största stad och ett mycket populärt resmål för turister. Staden, som man tror grundades av romarna redan på 300-talet f.Kr., har en lång och spännande historia. Barcelona är bland annat känt för sevärdheter som Sagrada Família, Museu Nacional d’Art de Catalunya, Casa Batllķ, Font Māgica de Montjuīc och Gran Teatre del Liceu. När du bokat din resa till Barcelona så är nästa steg i planeringen att se sig om efter ett lämpligt hotell. Vill du unna dig något alldeles extra kan du boka in dig på något av stadens lyxhotell. Innan du bokar in dig på ett lyxhotell i Barcelona ska du alltid jämföra flera olika alternativ. För att vara säker på att få tag på ett lyxhotell i Barcelona så är det dock viktigt att du är ute i god tid med din bokning. Håll också utkik efter aktuella erbjudanden.

>>> Vill du boka lyxhotell och välja mellan massvis av kvalitetshotell ?

Barcelona Hilton (Avinguda Diagonal 589-591) är ett lyxhotell som ligger i Barcelonas affärsdistrikt. Du når de flesta av Barcelonas sevärdheter till fots. Barcelona Hilton är inrymt i ett elva våningar högt hus. Hotellets bistro serveras lokala och internationella rätter och på den moderna Mosaic Restaurant präglas menyn av rätter från Katalonien och Medelhavet. Möteslokalerna på Barcelona Hilton har en kapacitet på upp till 500 personer. På hotellets business center erbjuds bland annat fax och trådlöst Internet. Vidare erbjuder Barcelona Hilton sin gäster ett fräscht gym. Du når lyxhotellet Barcelona Hilton på telefonnummer +34 934 957 777.

Hilton Diagonal Mar (Passeig del Taulat 262-264) är ett lyxhotell som ligger något utanför Barcelonas centrum. Med bil tar det ungefär en kvart att ta sig från hotellet och inte stadens centrum. Hilton Diagonal Mar ligger nära stranden och kan bland annat erbjuda sina gäster ett fräscht gym och en utomhuspool. Du avnjuter din lunch vid poolkanten på Brisa Pool Bar & Terrace och middagen på Indigo Restaurant & Terrace. Hilton Diagonal Mar kan vidare stoltsera med flertalet möteslokaler. Du når Hilton Diagonal Mar i Barcelona på telefonnummer +34 935 070 707. Det lyxiga hotellet Grand Marina (Moll De Barcelona) ligger vackert belägen ute på en pir i Barcelonas hamn, precis vid Medelhavet. Hotellet har en design som ska liknas vid ett passagerarskepp. Hotellet har en gourmetrestaurang där du bland annat kan bland annat kan njuta av delikatesser som ostron och kaviar. Grand Marina har en pool och ett gym som ligger på taket, varifrån utsikten över Barcelona och Medelhavet är magnifik. Vidare kan det luxuösa hotellet erbjuda mycket fina möteslokaler. Du når det lyxiga hotellet Grand Marina på telefonnummer +34 932 954 119.

Hotel Claris (Pau Claris 150) är ett modernt lyxhotell som ligger i de centrala delarna av Barcelona. Hotellet är inrymt i ett gammalt hus från 1800-talet. Hotellet erbjuder fräscha möteslokaler och ett business center. Hotel Claris har vidare en utomhuspool, bastu och ett finess center. Hotellet har också en mycket trevlig restaurang. Du når lyxhotellet Claris i Barcelona på telefonnummer +34 934 876 262. Le Meridian (Ramblas 111), som byggdes 1956, är det enda femstjärniga lyxhotell som ligger längs med Ramblas. Hotellet renoverades i början av 2000-talet för att ge det en tydligare Medelhavskänsla. Många av Barcelonas mest kända sevärdheter ligger endast några minuter från hotellet. Le Meridian erbjuder bland annat sina gäster en trevlig restaurang och fina möteslokaler. Du når Le Meridian på telefonnummer +34 933 186 200.

Majestic Hotel (Passeig De Gracia, De 68) är ett mycket välkänt lyxhotell, beläget i Barcelonas centrum. På hotellet restaurang, Drolma, serveras traditionell Medelhavsmat.
Hotellets business center har en kapacitet på upp till 500 personer. På Majestic Hotel finns det ett gym såväl som en pool. Vid poolen ligger en trevlig bar som har öppet hela dagen. Du når Majestic Hotel i Barcelona på telefonnummer +34 934 881 717.