Lyxhotell Bangkok

Lyxhotell Bangkok. Den thailändska huvudstaden Bangkok lockar årligen en strid ström av turister från hela världen. Om du vill unna dig något alldeles extra under din vistelse i Bangkok kan du ta in på något av stadens lyxhotell. Innan du bokar in dig på ett lyxhotell i Bangkok ska du dock alltid se till att jämföra pris, standard och läge mellan flera olika hotell i den thailändska huvudstaden. Det är också viktigt att du är ute i god tid om du vill vara säker på att få tag på ett rum på lyxhotell i Bangkok.

>>> Vill du boka lyxhotell och välja mellan massvis av kvalitetshotell ?

Det enklaste sättet att boka in sig på ett lyxhotell i Bangkok är att göra det direkt online. Skulle det uppstå några frågetecken i samband med att du bokar in dig på ett lyxhotell i Bangkok så ska du emellertid inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. Detta för att minimera risken för obehagliga överraskningar väl på plats. Kanske reser du till Bangkok för att fira något speciellt, som en födelsedag eller ett giftermål. Skulle du ha några speciella önskningar, som exempelvis hur ditt rum ska vara dekorerat, är det alltid bra att tala om det för personalen på lyxhotellet i samband med att du gör din bokning. När du checkar in på ditt lyxhotell i Bangkok ska du alltid kunna visa upp ett giltigt ID-kort.

The Oriental Bangkok (48 Oriental Avenue) är ett av stadens absolut lyxigaste hotell. Hotellet har sedan 1879 gästats av kungligheter och andra dignitärer. The Oriental Bangkok finns med på Institutional Investor 2004 World’s Best Hotels list och kan erbjuda högklassiga rum och en service utöver det vanliga. Hotellet har 393 vackra gästrum och sviter. Vidare erbjuder också mycket fina möjligheter att inta utsökta måltider. På The Oriental Bangkok finns också ett gym och en pool. För att få direkt kontakt med The Oriental Bangkok kan du ringa +66 2 659 9000.

Ett annat mycket lyxigt hotell i centrala Bangkok är The Sukhothai Bangkok (13/3 South Sathorn Road). Hotellet, som omges av tropiska trädgårdar och dekorativa pooler, är en oas i Bangkoks affärsdistrikt. The Sukhothai Bangkok har 220 gästrum som bär en thailändsk prägel. I anslutning till hotellet finns också en mycket fin restaurang som åtnjuter ett högt internationellt anseende. The Sukhothai Bangkok erbjuder också sina gäster möjligheten att träna på gym och bada i hotellets pool. Vidare har hotellet mycket fina möteslokaler och lämpar sig således bra för att förlägga en konferens vid. För att komma i direkt med The Sukhothai Bangkok så ringer du +66 2 344 8888.

The Peninsula Bangkok (333 Charoennakorn Road) är ett lyxhotell i Bangkok som erhållit priserna Condé Nast Traveler Gold List award och 2005 Travel + Leisure 500 Greatest Hotels and Resorts award. Hotellet har 37 våningar och 370 gästrum. The Peninsula Bangkok erbjuder bland annat sina gäster en fin restaurang, pool, gym och fräscha möteslokaler. Du når hotellet The Peninsula Bangkok på telefonnummer +66 2 861 2888.

Lyxhotellet Sheraton Grande Sukhumvit (250 Sukhumvit Road) ligger i Bangkoks centrum. Sheraton Grande Sukhumvit har 429 gästrum och 37 sviter. Hotellet är berömt för sina fina restauranger och barer. Sheraton Grande Sukhumvit kan erbjuda sina gäster en pool, massage och andra hälsobehandlingar, ett finess center men också ett privat bibliotek. Du når lyxhotellet Sheraton Grande Sukhumvit på telefonnumer +66 2 649 8888.